Middenhof

Hygge, sisu en lagom

Scandinavisch wonen in Arnhem? Het kan in Middenhof, aan de rand van Schuytgraaf. Hier lijk je zo een boek van Astrid Lindgren binnen te wandelen. De huizen zijn er geschilderd in levendige kleuren, de straten zijn breed en gezellig en de natuur is overal om je heen. Hier is alles precies zoals het moet zijn.

Middenhof maakt deel uit van de nieuwste wijk van Schuytgraaf, Bolderbuurt. Op de grens van Park Lingezegen en de wijk, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportclubs, zorg en openbaar vervoer gewoon om de hoek. In Middenhof komen in totaal 41 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande villa’s tot en met bijzondere levensloopbestendige woningen. Waar zou jij willen wonen?

Kleurrijke gevels, herkenbaar design, ouderwets vakmanschap, functionaliteit en natuurlijke materialen; in Middenhof vind je het allemaal én meer. Geniet het hele jaar door van een energieneutraal thuis met lichte kamers, die knusse keuken en lekkere tuin. Met voldoende ruimte voor heerlijk winterse familieavonden rond de haard of een gezellige zomerse barbecue. In Middenhof leef je het echte Nordic living.

Hygge, Sisu en Lagom... het zijn Scandinavische levensfilosofieën die misschien nog wel het beste te vertalen zijn met gezelligheid, behaaglijkheid, innerlijke kracht, kameraadschap en balans in je leven. De Noren, Zweden, Finnen en Denen hebben van het leven een kunst gemaakt. Een kunst die je straks overal kunt in ervaren in Middenhof.

Alle woningen in Middenhof zijn inmiddels verkocht.

Sfeerbeeld Middenhof
Middenhof
Blijf op de hoogte.

Lagom, precies zoals het zou moeten zijn; zo wordt Bolderbuurt, op de grens van de gezellige wijk en het uitgestrekte groen van de ecozones en Park Lingezegen. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

Aanmelden

 

 

 “Woningen met
een Scandinavisch tintje.”

 

Blijf op de hoogte!

 

Meld je aan

Bolderbuurt is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.
 

Aanmeldformulier