Noordhof

Lagom. Dat is het Zweedse woord voor ‘precies zoals het moet zijn’. En dat gaat zeker op voor de eengezinswoningen die in Noordhof gebouwd worden. Levendige kleuren sieren de speels vormgegeven gevels. De woonomgeving is prettig, met veel groen. Alles doet denken aan het leven in Scandinavië, een cultuur die uitgaat van nuchterheid en een ontspannen levensopvatting.

In Noordhof staan in totaal 28 sociale-huurwoningen, variërend van rij- tot hoekwoningen. De drie slaapkamers maken van deze huizen een fijn ‘thuis’ voor gezinnen. Er is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de huizen. Goed, stevig en een mooie afwerking. Precies zoals je verwacht wanneer je aan Scandinavië denkt. Het enige wat hier niet aan doet denken is de prijs. Deze huurwoningen zijn verrassend betaalbaar. Daarnaast zijn zij energiezuinig. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee.

Noordhof maakt, net als Middenhof en Oosthof, deel uit van de Bolderbuurt. Op de grens van Park Lingezegen en de wijk, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportclubs, zorg en openbaar vervoer gewoon om de hoek.

Inmiddels zijn alle woningen in Noordhof verhuurd en opgeleverd, in de komende tijd verhuizen de toekomstige bewoners naar hun nieuwe woning!

Sfeerbeeld Norodhof
Noordhof
Blijf op de hoogte.

Lagom, precies zoals het zou moeten zijn; zo wordt Bolderbuurt, op de grens van de gezellige wijk en het uitgestrekte groen van de ecozones en Park Lingezegen. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

Aanmelden

 

 

 “Woningen met
een Scandinavisch tintje.”

 

Blijf op de hoogte!

 

Meld je aan

Bolderbuurt is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.
 

Aanmeldformulier