wonen op een hof

Bolderbuurt wordt een gezellige en gevarieerde buurt die wordt onderverdeeld in verschillende deelgebieden, de zogenaamde hoven. Verdeeld over de hoven zullen woningen met een Scandinavisch tintje gebouwd worden, variërend van hoek- en rijwoningen tot tweekappers en vrijstaande woningen. Zo gauw er meer bekend is over de woningen dan kun je dat hier vinden. Schrijf je in ieder geval alvast in als belangstellende. Dan hoor je het als eerste wanneer er nieuws is. 

aanmelden

 

Bolderbuurt
Bolderbuurt Oosthof

Oosthof
Uitverkocht, bouw gestart!
VanWonen werkt aan de ontwikkeling van 44 grondgebonden woningen in de nieuwste, ruim opgezette wijk Bolderbuurt, aan de rand van Schuytgraaf. Een gevarieerd woningaanbod van rij-, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen. Met alle voorzieningen zoals scholen, sport, zorg, winkels en openbaar vervoer om de hoek.

Bolderbuurt Middenhof

Middenhof
Uitverkocht
Aan de rand van Arnhem, in het ‘Betuwse’ Schuytgraaf komt de woonbuurt Middenhof waar gebiedsontwikkelaar VanWonen 41 nieuwe eengezinswoningen ontwikkelt. Variërend van rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande villa’s tot en met bijzondere levensloopbestendige woningen. 

Meer over dit project

Bolderbuurt Westhof

Westhof
Verkoop gestart
In Westhof ontwikkelt BPD 65 woningen, waarvan 23 middel dure huurwoningen en 42 koopwoningen in verschillende woningtypes. Dus of je nu graag koopt of huur, vrij en zonder buren woont, ruimte zoekt voor het hele gezin of naar een huis verlangt met de slaapkamer op de begane grond: er is voor ieder wat wils.

Meer over dit project

Bolderbuurt Noordhof

Noordhof
Binnenkort in verhuur
In Noordhof komen in totaal 28 sociale-huurwoningen, variërend van rij- tot hoekwoningen. De drie slaapkamers maken van deze huizen een fijn ‘thuis’ voor gezinnen. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de huizen. Goed, stevig en een mooie afwerking. Precies zoals je verwacht wanneer je aan Scandinavië denkt. 

MEER OVER DIT PROJECT

Bolderbuurt Randhof

Randhof
In voorbereiding
Het laatste veldje in Bolderbuurt gaat Randhof heten. Hier woon je straks echt aan de rand van de wijk. De plannen zijn nog in ontwikkeling, maar het is al wel zeker dat hier straks 28 sociale huurwoningen komen. Zo gauw er meer bekend is over de woningen en de start verhuur lees je het op deze site. 

Lifestyle
Blijf op de hoogte.

Lagom, precies zoals het zou moeten zijn; zo wordt Bolderbuurt, op de grens van de gezellige wijk en het uitgestrekte groen van de ecozones en Park Lingezegen. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

Aanmelden

 

 

 “Woningen met
een Scandinavisch tintje.”

 

Blijf op de hoogte!

 

Meld je aan

Bolderbuurt is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.
 

Aanmeldformulier