Oosthof

Hygge, sisu en alles lagom

Lichte en natuurlijke kleuren, design, vakmanschap, functionaliteit en natuurlijke materialen, dat is waar je aan denkt bij Scandinavisch wonen; een oase van rust.

Deze kenmerken tref je allemaal aan in Oosthof. VanWonen werkt aan de ontwikkeling van 44 grondgebonden woningen in de nieuwste, ruim opgezette wijk Bolderbuurt, aan de rand van Schuytgraaf. Een gevarieerd woningaanbod van rij-, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen. Met alle voorzieningen zoals scholen, sport, zorg, winkels en openbaar vervoer om de hoek.

‘Het hele jaar door genieten van een duurzaam huis met lichte kamers en die knusse keuken waar je na een lange dag werken écht thuis komt. Met de geur van een lekkere bak koffie of van warme chocolademelk in de winter. Met voldoende ruimte voor een film- of spelletjesavond met familie en vrienden in de winter of een gezellige zomerse barbecue in de tuin na een lange wandeltocht door het prachtige omliggende landschap.’

De Noren, Zweden, Finnen en Denen hebben van het leven een kunst gemaakt, een lifestyle. Nordic living waar gezelligheid, behaaglijkheid, genieten en kameraadschap de boventoon voert. Spreekt dit je aan? Dan is wonen in Oosthof voor jouw een prachtige kans!

Alle woningen in Oosthof zijn inmiddels verkocht.

Sfeer - Oosthof
Bolderbuurt
Blijf op de hoogte.

Lagom, precies zoals het zou moeten zijn; zo wordt Bolderbuurt, op de grens van de gezellige wijk en het uitgestrekte groen van de ecozones en Park Lingezegen. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

Aanmelden

 

 

 “Woningen met
een Scandinavisch tintje.”

 

Blijf op de hoogte!

 

Meld je aan

Bolderbuurt is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.
 

Aanmeldformulier