Westhof

Scandinavische rust en ruimte in Arnhem

‘Met de oranje gloed van de ondergaande zon in het vizier struin je richting Park Lingezegen. Je blik glijdt langs de huizen die geschilderd zijn in intense kleuren: sneeuwwit, scharlakenrood en dan weer diepblauw. Een mooi contrast met het compacte groene bladerdak van de volwassen eikenbomen langs de brede laan. Met elke stap die je zet, voel je een rust over je heen dalen. Niet te veel, niet te weinig, maar precies zoals het zou moeten zijn. Dat is hoe thuiskomen voelt in Westhof.’

Puurheid en eenvoud. Strak, en toch warm. Vakmanschap en natuurlijke materialen. In Westhof dringt de functionele en knusse Scandinavische stijl door in de architectuur. Hier woon je in een oase van rust, tussen huizen in levendige kleuren en van verschillende woningtypes: vrijstaand, 2 onder 1 kapwoningen, rij- en hoekwoningen en levensloopbestendige huizen. De wijk, waar ruimte is voor 41 woningen, is ruim opgezet, waardoor er genoeg plek is om te parkeren. Maar er vooral ruimte is voor de kinderen om te spelen, om samen met de buren te borrelen of aan lange tafels te eten. Het typerende ‘nordic living’, vol gezelligheid en kameraadschap. Zie jij jezelf al in Westhof wonen? Ga dan naar de projectwebsite van BPD Ontwikkeling en meld je aan onder het woningaanbod van jouw voorkeur!

In Westhof ontwikkelt BPD 65 woningen, waarvan 23 middel dure huurwoningen en 42 koopwoningen in verschillende woningtypes. Dus of je nu graag koopt of huur, vrij en zonder buren woont, ruimte zoekt voor het hele gezin of naar een huis verlangt met de slaapkamer op de begane grond: er is voor ieder wat wils.

Sfeerbeeld westhof
Westhof
Blijf op de hoogte.

Lagom, precies zoals het zou moeten zijn; zo wordt Bolderbuurt, op de grens van de gezellige wijk en het uitgestrekte groen van de ecozones en Park Lingezegen. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

Aanmelden

 

 

 “Woningen met
een Scandinavisch tintje.”

 

Blijf op de hoogte!

 

Meld je aan

Bolderbuurt is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.
 

Aanmeldformulier